K22

Är du formgivare, fotograf, projektledare, journalist eller AD? Jobbar du inom media, PR, reklam, med kommunikation, webb, sociala medier eller liknande?

Då är du välkommen till Kommunikationsnätverket K22. Vi är ett äkta nätverk och har bildat K22 för att vi alla tjänar på att dela lokal, samarbeta och inspirera varandra.

LOKALEN

I vår 305 m2 stora lokal på Krukmakargatan 22 finns nio arbetsrum med totalt 30 platser. Varje rum har 1-6 arbetsplatser. Lokalen är nyrenoverad och har ett perfekt läge på centrala Södermalm, nära Hornsgatan mellan Mariatorget och Zinkensdamm.

Bilder på lokalerna

Här finns ett stort kök, två toaletter (en med dusch), ett mindre konferensrum inrett med soffgrupp och ett större utrustat med stort konferensbord, 50-tumsskärm och Apple-TV för presentationer, med mera.

Hyran beräknas utifrån det antal kvadratmeter man utnyttjar och varierar därför något från plats till plats. Arbetsplatserna kostar 3 000 - 5 000 kr/mån. Några av rummen fungerar som drop-in vilket innebär att man hyr deltidsplats utan fast skrivbord. Sexton personer delar på åtta bord och platserna kostar 1 650 kr/mån.

I hyran ingår bland annat:

LEDIGA PLATSER?

Vi är många och lättrörliga. Då och då blir det en plats ledig.
Skicka ett mail
eller ring Stefan Lundström på 0708 63 64 64 om du är intresserad så kontaktar vi dig om och när det finns en plats.