K22

Är du formgivare, fotograf, projektledare, journalist eller AD? Jobbar du inom media, PR, reklam, med kommunikation, webb, sociala medier eller liknande?

Då är du välkommen till Kommunikationsnätverket K22. Vi erbjuder smarta kontorsplatser i co-workingmiljö. Vi delar på mötesrum, kök och – framförallt – affärsmöjligheter med andra i nätverket. Flytta in och börja arbeta direkt, så tar vi hand om resten!

LOKALEN

Vår drygt 300 kvadratmeter stora lokal har ett perfekt läge på Krukmakargatan 22 på Södermalm, nära Mariatorgets T-bana, 4:ans buss och Stockholm Södra pendeltågsstation. Mitt i Stockholms kanske restaurang- och cafétätaste kvarter.

Här delar över 40 företag på nio arbetsrum, med både fasta och flexibla platser. Det finns två konferensrum, som du bokar via nätet och som lätt görs till ett genom att öppna de stora glasdörrarna. Det större rummet är utrustat med ett stort konferensbord, whiteboard och en 50-tumsskärm samt Apple-TV. Det mindre är inrett med soffgrupp. Du har också tillgång till ett akustikdämpat telefonrum som även fungerar för ljudinspelningar. Här finns också ett stort, välutrustat kök och två toaletter, varav en med dusch, för dig som gillar att träningscykla till jobbet.

Bilder på lokalerna

Klicka på bilden för att se bildspelet!

CO-WORKING

Här finns både fasta och flexibla platser som du har tillgång till alla tider på dygnet.

För de fasta platserna beräknas hyran utifrån det antal kvadratmeter man utnyttjar och varierar därför mellan 3 000 och 5 000 kronor per månad. Förutom möbler och del i de allmänna utrymmena ingår då färgutskrifter, snabbt nät, kaffe, te och mycket mer.

De flexibla platserna, som vi kallar drop-in, innebär att du hyr en halvtidsplats utan fast skrivbord, men har i övrigt samma villkor. En dropinplats kostar 1 700 kronor per månad.

I hyran ingår bland annat:

Vi håller en hög miljö- och rättviseprofil. Självklart har vi sopsortering och städningen sköts av ABIS som garanterar avtalsenliga löner för sina anställda. Vi är vänföretag till Stockholms Stadsmission.

LEDIGA PLATSER?

Vi är många och lättrörliga. Då och då blir det en plats ledig.
Skicka ett mail
eller ring Stefan Lundström på 0708 63 64 64 om du är intresserad så kontaktar vi dig när det finns en plats.